Wat is het voordeel van https?

Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten zij enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar is ook uw website vatbaar voor kwaadwillenden. Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen u en uw bezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor uw bezoekers.

Daarnaast markeren de meest populaire internet browsers (Google Chrome en Mozilla Firefox) website als onveilig wanneer ze geen gebruik maken van een SSL certificaat.