Wat voor een SSL certificaat moet ik kopen?

Welk SSL certificaat het beste aansluit bij u is afhankelijk van het aantal (sub)domeinen waarop u het certificaat wilt installeren en hoe betrouwbaar u wilt overkomen naar uw bezoekers toe. Zo zijn er SSL certificaten die enkel bedrijven kunnen aankopen wat voor een extra beveliging zorgt naar uw bezoekers toe. Daarnaast zijn er ook SSL certificaten die gebruikt worden bij webwinkels, hierbij wordt de bedrijfsnaam rechtstreeks in de adresbalk van de klant getoond.