Hoelang is mijn SSL-certificaat geldig?

Dit hangt af van de looptijd van uw certificaat. Bij aanschaf van uw SSL-certificaat kunt u een looptijd kiezen. Bij een langere looptijd geniet u ook een hogere korting. Overweeg steeds om uw SSL-certificaat voor een langere looptijd aan te schaffen. U kunt immers een SSL-certificaat hernieuwen. U krijgt dan een nieuw certificaat toegewezen dat u vervolgens opnieuw moet installeren op uw website, server of toepassing.