Welke soorten SSL certificaten bestaan er?

Er bestaan 3 soorten SSL certificaten.

Domein validatie: Hierbij wordt enkel de domeinnaam gevalideerd. Er worden dus geen gegevens van de website-eigenaar in het certificaat opgenomen. De garantie is dan ook beperkt. Niet aangewezen voor professionele toepassingen.
Organisatie validatie: Hierbij worden alle bedrijfsgegevens gecontroleerd en opgenomen in het certificaat.
Uitgebreide validatie: Hierbij wordt zeer grondig gecontroleerd of de houder wel de eigenaar is van de website. Deze procedure impliceert administratief werk maar geeft zowel u als uw gebruikers absolute veiligheid. Bovendien is dit type SSL-certificaat herkenbaar doordat het de adresbalk groen kleurt.

Welke certificaat is nu het beste? Voor professionele toepassingen adviseren wij een organisatie validatie certificaat. Indien u nog twijfelt neemt contact op met ons op.