Backups

Vanaf
€ 6,90
per maand
Wees voorbereid. Dankzij de back-upmodule maken we automatisch een back-up van je volledige website.
Wanneer het onmogelijke toch gebeurt, kunnen we alles herstellen zonder dat je ook maar iets aan gegevens verliest. Alle backups worden tot 90 dagen bewaard. Zo kan je tot drie maanden terug in de tijd gaan en hoef je je nooit meer zorgen te maken.

Pack van 10 professionele foto's

€ 139,00
We geven je een licentie op 10 professionele foto die je kan downloaden uit een foto database. Deze database met meer dan 20 miljoen foto's heeft zeker en vast foto's die perfect bij het ontwerp van je jouw website passen.

Evenementen

€ 5,05
per maand
Maak een onbeperkt aantal evenementen en activiteiten aan. Geef je bezoekers de kans om zich in te schrijven en alle details meteen te bekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan per evenement een aantal specificaties invullen zodat iedereen meteen op de hoogte is.

Planning

€ 6,90
per maand
Beheer op een makkelijke manier je personeel. Maak een planning op die makkelijk via een subdomein op je website getoond wordt.

Geavanceerde formulieren

€ 6,00
per maand
Creëer geavanceerde formulieren voor gemakkelijk vragenlijsten, enquetes, inschrijvingen te gaan beheren. Je bezoekers zal je nog nooit zo makkelijk

Extra talen voor je website.

Vanaf
€ 15,25
per maand
Spreek je bezoekers aan in hun moedertaal. Kies per pagina of bericht meerdere talen. Bezoekers zien jouw pagina of bericht meteen in de taal van hun keuze en ze kunnen nog manueel veranderen ook. Alles wat je nodig hebt voor jouw comfort, en dat van jouw bezoekers. Incl. één extra taal, extra talen kunnen steeds bijgekocht worden.

Grote menu's

€ 139,00
Wanneer jouw website veel pagina’s telt, dan kan je best voor deze module met grote menu’s kiezen. Deze laat je toe om je menu uit te breiden en zo het overzicht te bewaren. Je bezoekers zullen je dankbaar zijn. En natuurljk werkt het ook een mobiel apparaat

Nieuwsbrieven

€ 8,50
per maand
Met de nieuwsbrieven-module kan je in een paar klikken nieuwbrieven sturen naar al je klanten of bezoekers. Dit opent heel wat deuren en geeft je extra mogelijkheden om iets nieuws aan te kondigen, rechtstreeks in hun mailbox!

Reservaties / afspraken

€ 15,25
per maand
Geef je bezoekers de mogelijkheid om via je website een afspraak, appartement, auto of iets helemaal anders, te huren/boeken. Makkelijk, veilig en snel. Je bezoekers zien een kalender waarop ze kunnen zien wanneer het goed nog beschikbaar is, waarna ze kunnen doorklikken en meteen reserveren.

Immo Manager Pro

€ 20,40
per maand
Immo Manager Pro is een responsieve vastgoed module voor uw website. Met deze module heeft u alles in handen om om uw Immo kantoor een goede online indruk te laten geven. U kan makkelijk panden publiceren, beheren en bewerken. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden zoals verschilden panden types, video's, foto gallerijen, aparte agenten per pand, Google Maps met locatiemarkeringen, hypotheekcalculato, een snelle zoekfunctie en nog zoveel meer.

Media folders

€ 5,05
per maand
Met de module kan je op een makkelijke manier folders aanmaken in je Media. Hierdoor kan je je beter organiseren.

Anti-Spam & Firewall

€ 3,40
per maand
Deze module beschermt je website tegen spam reacties, spam gebruikers, spam mails en verhoogt het niveau van de firewall. Het werkt met een cloud gebaseerd systeem, zodat er geen valse positieven kunnen zijn. Zo ben zeker van de beste bescherming voor je website.

Image optimalisation

€ 6,90
per maand
Elke gebruikte foto op je website heeft invloed op de laadtijd van je website. Hoe groter de foto's hoe trager je website zal laden. Met deze module voorkom je dit. De image optimalisation zorgt ervoor dat bij het uploaden van je foto automatisch deze gecomprimeerd wordt zonder dat er een visueel kwaliteitverschil is. Hierdoor kan je tot 75% winst halen met dezelfde foto's en heeft dit een veel kleinere impact op de laadttijd van de website.